Politika & Kriminal

U ovom krasnom videu Dubravka Šuica priča kako je sretna što može podržati Josipu Rimac i njezine projekte

Zgodna video poruka snimljena pred izbore 2017. hit je na TikToku

Na društvenim mrežama posljednjih se dana šire razne stare snimke koje u kontekstu posljednje HDZ-ove afere djeluju zbilja zabavno. Jedna od najboljih je Dubravka Šuica koja u video poruci uoči izbora u lipnju 2017. agitira za Josipu Rimac. U zgodnom spletu okolnosti, potencijalne birače vabi tezom kako ne smiju dopustiti da razni krasni projekti dotadašnje gradonačelnice propadnu.

Istup prenosimo u cijelosti:

“Knin, ili Zvonimirov grad, je oduvijek bio simbol hrvatske pobjede. Zahvaljujući mojoj kolegici Josipi Rimac i Vladi Andreja Plenkovića, imate sada priliku odobrenim sredstvima EU iskoristiti svoja kulturna i prirodna dobra za bolji život svih stanovnika Knina. Zato u nedjelju birajte HDZ i ne dozvolite da se ti projekti zaustave.

Sretna sam što mogu dati podršku Josipi Rimac, dugogodišnjoj gradonačelnici Knina i mladoj ekipi stručnih i odgovornih ljudi. Pozivam vas sve da izađete u nedjelju na izbore i izaberete Josipu za gradonačelnicu i osigurate siguran razvoj Knina. Nastavimo Knin graditi zajedno, vaša Dubravka Šuica”.

@sprdacine1

Hvala Bogu što nam je dao HDZ.<3

♬ original sound – sprdacine1

Nastavite čitati