Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

Promo

Stekni MBA i sveučilišnu diplomu, osiguraj svoju budućnost!

Obrazovanje je u današnje vrijeme dostupnije nego ikada, a kada uz MBA diplomu možete steći i sveučilišnu onda tu priliku ne treba propustiti

Više od 80% visokoobrazovanih osoba u Republici Hrvatskoj je zaposleno. Obrazovanje u velikoj mjeri određuje smjer budućnosti pojedinca, a trend ulaganja u vlastito obrazovanje je u stalnom porastu.

No, to nije slučajno. Visoko obrazovanje nudi razne mogućnosti zaposlenja, a visokoobrazovane osobe redovito ostvaruju iznadprosječne prihode u Republici Hrvatskoj.

Naravno, prednosti obrazovanja su mnogo šire. Obrazovanje utječe na osobni razvoj, ali čini pojedinca sretnijim i zadovoljnijim samim sobom te garantira osobno unaprjeđenje i veću stabilnost u karijeri. Na neki način, obrazovanje pruža slobodu i otvara mnoga vrata u životu.

Visoko obrazovanje osobi pruža mnoga nova znanja i vještine, ali biti stručnjak u svome poslu te se istaknuti u mnoštvu nije lako. Srećom, danas je obrazovanje dostupnije nego ikad i potrebno je samo malo odlučnosti kako bi se otvorila nova vrata uspjeha.

Effectus Visoko učilište je pridružena članica sveučilišta Nova univerza i svojim studentima omogućuje prohodnost na magistarski i doktorski sveučilišni studij te na taj način osigurava stjecanje dvije diplome. Prateći najviše standarde kvalitete, Effectus Visoko učilište pruža najnovije vještine i znanja tražena na tržištu rada, potiče kritičko mišljenje, kreativnost i inovativnost, što su sve najtraženije vještine budućnosti.

Zahvaljujući vještinama i znanjima koje garantiraju visoku stručnost i znanje te mogućnosti stjecanja dviju diploma, studenti Effectusa se ističu na tržištu rada pa je 98,6% studenata Effectusa zaposleno nakon završetka studija.

Iznimnu kvalitetu Effectusa prepoznalo je i Ministarstvo obrazovanja Republike Hrvatske koje je Effectusu izdalo dopusnicu za obavljanje znanstvene djelatnosti, čime je Effectus Visoko učilište postalo jedno od samo tri privatna učilišta u Republici Hrvatskoj koje ima status znanstvene organizacije.

„Moja najbolja odluka u vlastitom obrazovanju je bila studiranje na Effectusu. Stekla sam mnoga znanja koja su mi uvelike pomogla pri zaposlenju, a danas mi garantiraju kompetentnost za sve nove izazove s kojima se u poslu susrećem. Nakon završetka MBA diplomskog studija, odlučila sam se iskoristiti priliku da svoju karijeru započnem s dvije diplome, MBA i sveučilišnom, pa sam zahvaljujući Effectusu završila i sveučilišni studij, a sada već razmišljam i o upisu doktorskog studija.“ – ističe studentica Maja

Effectus Visoko učilište do kraja mjeseca daje First minute popust, stoga požurite i osigurajte svoju budućnost!

 

#stremivisinama