Adriano kaže da bi se kladio na to da će Messi biti spreman za El Clasico

Tjednima je glavno pitanje u Španjolskoj hoće li Argentinac biti spreman

Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo (L) and Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi look on during the Spanish league "Clasico" football match Real Madrid CF vs FC Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on March 23, 2014.   AFP PHOTO/ GERARD JULIEN
FOTO: AFP

Sljedeću subotu u 18.15 sati na Santiago Bernabeuu gostuje Barcelona u prvom El Clasicu ove sezone. Jedno od glavnih pitanja koje se postavlja posljednjih tjedana je hoće li Lionel Messi biti spreman.

Branič Barcelone Adriano izjavio je u subotu za Mundo Deportivo da bi stavio novac na to da će najbolji nogometaš današnjice biti spreman.

Povratak treninzima

“Njegov oporavak teče dobro i sve radi kako bi zaigrao na toj utakmici. Puno toga se mijenja s njim u momčadi. Postoji razlika kada on igra ili ne igra, ali smo i bez njega pronašli način za pobjeđivanje”, rekao ja Adriano. Messi se, inače, ovog tjedna vratio treninzima nakon ozljede ligamenata koljena u rujnu.

“Svakog dana sliči Leu na kojeg smo navikli: smije se, šali i trenira s puno samopuzdanja. Bih li stavio novac da će igrati u El Clasicu? Da”, izjavio je Brazilac.

Otkako se Messi ozlijedio Barcelona je izgubila samo jednu prvenstvenu utakmicu. Ukupno su u svim natjecanjima slavili u sedam od devet utakmica. Najviše zasluga za to imaju Neymar i Luis Suarez.

https://www.youtube.com/watch?v=xyZ1XJzd1b0