Andrej Kramarić ne shvaća smisao napada na izbornika Niku Kovača

Napadač govori o dobroj formi u svojem klubu Leicesteru i hrvatskom nogometu

Andrej Kramarić
FOTO: AFP/AFP

Hrvatski reprezentativni napadač Andrej Kramarić, trenutno igrač engleskog prvoligaša Leicester City, progovorio je o situaciji u svojem klubu, koji je tijekom posljednjih tjedana ostvario četiri uzastopne pobjede i izašao iz zone ispadanja.

“Važno je da smo ušli u pobjednički niz, a sebi mogu samo zamjeriti što nisam više zabio kad sam imao prilike. No, opet sam zadovoljan s ova tri i pol mjeseca u Engleskoj. Ni u jednom trenutku nisam požalio što sam odabrao Leicester. Samo da izborimo ostanak”, rekao je Kramarić u razgovoru za Večernji list.

Hrvatskog napadača ne čude dobri rezultati u klubu: “Meni to nije iznenađenje. I kad sam tek došao u Leicester, mi smo dobro igrali, samo nismo imali sreće. Vjerovali smo da će sve to kad-tad doći na naplatu i nismo se predavali. Premda su nas mnogi otpisali, suigrači i ja nikad nismo pomislili da ćemo ispasti”, rekao je.

U sljedećem kolu Leicester očekuje dvoboj s Chelseajem, momčadi koja pobjedom može osigurati naslov, no Kramarić nije bez nade: “Razlika u kvaliteti na njihovoj je strani, ali mi smo u naletu, u izvrsnom psihičkom stanju, i računamo na njihov opušteniji pristup. Nadam se da bismo ih mogli iznenaditi”, poručio je za vecernji.hr.

Također, Kramarić se osvrnuo i na događanja u hrvatskom nogometu, konkretno napad na izbornika Niku Kovača i izaslanstvo Hrvatskog nogometnog saveza dok su putovali u Split: “Iznenađen sam neugodno, ne znam čime je Kovač zaslužio da ga se tako napadne, koji je uopće bio smisao toga. Rastužim se kad čujem takvo što, osobito otkad sam u Engleskoj i svakog dana vidim kako se ovdje navijači odnose prema ljudima iz nogometa”, poručuje.