Ako je vjerovati riječima njegova agenta, Kramarić će lako ove zime pronaći klub (jer ga želi njih desetak)

Kramarić je za Leicester u ovoj sezoni sakupio tek 20-ak premierligaških minuta

Andrej Kramarić
FOTO: AFP/AFP

Tuttosport je u ponedjeljak na svojoj naslovnoj strani objavio vijest koja najavljuje mogući transfer Andreja Kramarića u Torino. Interes kluba postoji, potvrdio ga je agent hrvatskog nogometnog reprezentativca, ali i dodao da je to tek jedna od desetak opcija koje se u siječanjskom prijelaznom roku mogu realizirati. Tekst prenosi portal Football Italia.

Kramarić je gotovo pa u potpunosti ispao iz kombinacija menadžera Leicester Cityja Claudija Ranierija u ovoj sezoni čemu u prilog govore odigrane tek dvije utakmice (Arsenal, Liverpool), odnosno dvadesetak minuta ukupno u ovosezonskom premierligaškom natjecanju. Rastanak kluba i hrvatskog napadača trebao bi uslijediti ove zime, a pritom se posudba spominje kao vjerojatno rješenje.

‘Ništa još nije dogovoreno’

“Zadovoljava nas interes koji iskazuje Torino, riječ je o klubu kojeg cijenim, baš kao što cijenim trenera Giampiera Venturu i stil kojim njegova momčad igra”, izjavio je Vincenzo Cavaliere, ali i dodao da ova talijanska momčad nije jedina koja želi svoje redove pojačati 24-godišnjim hrvatskim napadačem:

“Postoji desetak zainteresiranih klubova i ništa još nije dogovoreno.”

Podsjetimo, Kramarića su iz Ranierijevih kombinacija istisnule sjajne igre Jamieja Vardyja i Riyada Mahreza, dvojca na čijim se golovima Leicester City prometnuo u najveće iznenađenje engleskog prvenstva, čak i konkurenta za naslov prvaka. Ova su dvojica kombinirano za klub u Premier ligi postigla 28 golova i 11 asistencija.