Atletico je slavio protiv Sociedada, a utakmicu je obilježio genijalan Griezmannov gol

Domaćin je kraj utakmice dočekao s dva igrača manje

Real Sociedad's defender Inigo Martinez (L) speaks with Atletico Madrid's French forward Antoine Griezmann (R) during the Spanish league football match Real Sociedad de Futbol vs Club Atletico de Madrid at the Anoeta stadium in San Sebastian on October 18, 2015.   AFP PHOTO/ ANDER GILLENEA
FOTO: AFP

Atletico Madrid upisao je pobjedu u osmom kolu španjolskog prvenstva. Momčad Diega Simeonea slavila je u gostima kod Real Sociedada s 2-0, a potez utakmice bio je prekrasan gol napadača Antoinea Griezmanna.

Malo prilika

U utakmici s malo prilika Atletico je poveo u devetoj minuti, kada se već spomenuti Griezmann sjurio s centra prema golu te se oslobidio dva braniča nakon čega je loptu prebacio preko vratara Geronima Rullija. Utakmica inače nije obilovala prilikama. Atletico je samo tri puta tukao prema vratima, dok je domaćin to uradio samo jednom.

Dva crvena

No, i to je bilo dovoljno gostima da stignu do drugog gola. Sociedad je u 89. minuti ostao bez igrača manje nakon drugog žutig kojeg je zbog prigovaranja sucu dobio Diego Reyes. Atletico je to iskoristio pa je povećao vodstvo, a strijelac je bio Yannick Ferreira-Carrasco.

https://vk.com/video-28639294_171589134?hash=b45cb445bce18503

Napomenimo i to da je nekoliko sekundi prije kraja utakmice crveni karton dobio još jedan domaći nogometaš. Jonathas je dobio drugi žuti karton zbog svađanja sa sucem. Ovom pobjedom Atletico je stigao do 4. mjesta. Sada za samo dva boda zaostaju za vodećim Realom, Barcelonm i Celtom. Oni imaju po 18 bodova.