Atraktivna Hezonjina asistencija (za zakucavanje suigrača) izabrana je za najbolju akciju večeri u NBA ligi

Hezonjina asistecija za zakucavanje Gordona izabrana je kao najbolja akcija večeri

FOTO: Screenshot

Mario Hezonja još jednom se pokazao kao super-atraktivan igrač, Orlandov čovjek za NBA highlightse. Hrvatski košarkaš odigrao je 22 minute protiv Washingtona, ubacio ubacio sedam poena uz šut 2-3 i završio na prvom mjestu akcija večeri! Sjajno je nakon prodora pronašao Aarona Gordona koji je atraktivno zakucao, leđima košu.

Tehnicirao na nozi i zabio auto-koš

Nije to bila jedina njegova istaknuta akcija u pregledu utakmice, Hezonja se još dva puta našao u zanimljivim situacijama. Prvo je na zagrijavanju sjajno na nozi tehnicirao s košarkaškom loptom, što je zadivilo NBA komentatore. Hrvatski košarkaš uspio je protiv Washingtona zabiti i auto-koš.

Lopta mu se u pokušaju obrambenog skoka, nesretno odbila i prošla kroz obruč vlastite momčadi. Washington Wizardsi na kraju slavili na Floridi 105:99 uz odličnu igru Johna Walla (24 poena, 10 asistencija). Kod domaćih, Nikola Vučević ubacio je 23 poena.

https://www.youtube.com/watch?v=wfjguh7nM4U

Bogdanović ponovno bez ubačaja iz igre

Bogdanović neće po dobru pamtiti dvoboj protiv Detroita. Kao i večer prije u utakmici s Orlandom, hrvatski reprezentativac ostao je bez ubačaja iz igre.

Trener Lionel Hollins bio je strpljiv s Bojanom, dao mu 23 minute na parketu, a hrvatski šuter mu uzvratio s 0-5 iz igre i ostao bez poena.

Drummond i Jackson najbolji

Detroit je u gostima slavio 103:89, uz 23 poena i 11 skokova snažnog centra Andrea Drummonda i 23 poena i devet asistencija razigravača Reggieja Jacksona.

Kod Netsa, Brook Lopez je ubacio 19 poena i imao sedam skokova.

https://www.youtube.com/watch?v=5UGC3bMOd-c

Steph Curry potopio Kingse s osam trica

Steph Curry blistao je u Sleep Train Areni u Sacramentu. Protiv Kingsa je najbolji strijelac lige ubacio 38 poena, od toga čak osam trica (8-14) te imao pet skokova i 11 asistencija. Svestrani Draymond Green dodao je 25 poena, devet skokova i pet asistencija.

Golden State Warriorsi su slavili 128:116, bila je to njihova 12. uzastopna pobjeda protiv Sacramenta. Za poražene Kingse je DeMarcus Cousins ubacio 33 poena.

Warriorsi su sad na omjeru 35-2, ove sezone pobijedili su ih samo Milwaukee i Dallas.

https://www.youtube.com/watch?v=Tix_t8VNP4Y&feature=youtu.be

Rezultati

LA Clippers – Charlotte 97:83
Atlanta – Chicago 120:105
Orlando – Washington 99:105
Detorit – Brooklyn 103:89
Philadelphia – Toronto 95:108
Utah – Miami 98:83
Sacramento – Golden State 116:128