Baleov menadžer tvrdi da će Velšanin biti bolji i od Ronalda (ako mu suigrači budu češće dodavali loptu)

Gareth Bale našao se na udaru kritike poslije lošeg nastupa protiv Juventusa

Juventus' defender Leonardo Bonucci (R) fights for the ball with Real Madrid's Welsh forward Gareth Bale during the UEFA Champions League semi-final first leg football match Juventus vs Real Madrid on May 5, 2015 at the Juventus stadium in Turin.       AFP PHOTO / MARCO BERTORELLO
FOTO: AFP

Velšanin Gareth Bale u zadnje je vrijeme često na udaru kritike zbog loših nastupa u dresu Real Madrida. Nakon uspješne prve sezone u kojoj je pomogao svojoj momčadi da dođe do desetog naslova prvaka Europe, Bale je u drugoj sezoni u dresu Reala potpuno pao u formi.

Vrhunac protiv Juventusa

Vrhunac je bila prva polufinalna utakmica s Juventusom nakon koje je doslovno bio ne samo kritiziran, nego i ismijan. Bale je u prvom poluvremenu imao manje dodira s loptom i od vratara Ikera Casillasa, što i više nego dovoljno govori o njegovom doprinosu. Uz to statistika je pokazala da nije uputio niti jedan udarac po golu, kao i to da nije stvorio niti jendu priliku niti je imao ijedan uspješan dribling, zbog čega je prozvan nevidljivim čovjekom.

https://twitter.com/FootyMemes/status/595688151299039232

Povodom toga oglasio se njegov menadžer Jonathan Barnett koji tvrdi da će njegov klijent biti najbolji igrač Reala, pa je otkrio recept pomoću kojeg bi se to trebalo ostvariti.

– Suigrači moraju surađivati s njim i dodavati mu češće loptu. Tek će tada pokazati koliko je dobar. Jednom kada njegovi suigrači počnu surađivati s njim i pomognu mu, Bale će biti najbolji igrač Reala – rekao je Barnett.

Ostaje u Realu

Nakon što su Balea navijači nekoliko puta izviždali, a Ronaldo mu je zamjerio na sebičnosti, počelo se pisati o njegovom odlasku iz španjolske prijestolnice. U prvom redu, Balea se selilo u Manchester United i Chelsea, dok se pojavila priča da je Bayern spremio 135 milijuna eura za njega. Međutim, njegov menadžer je poručio kako će Bale ostati u Realu i sljedeće sezone.

https://www.youtube.com/watch?v=pNiyY3TYZMc

– Mnoge bi ova situacije već slomila, ali je on odlučan. Mogao je puno puta dosada lupati trneru na vrata, ali on ne želi nikoga uzmemiravati. Svi veliki klubovi bi ga željeli imati, ali će ostati u Realu. Nema šanse da će otići ovog ljeta. Kada kažemo da je oduvijek želio igrati u Realu, to je 100% istina. On je odlučan u tome da tamo uspije – rekao je Barnett.

S obzirom na Baleov loš nastup protiv Juventusa prošlog utorka bit će zanimljivo vidjeti hoće li Velšanin zaigrati u srijedu u uzvratu ili će se Ancelotti odlučiti na neku drugu kombinacjiu.