Barcelona je razbila Granadu (4:0), a Messi je zabio hat-trick nakon deset mjeseci

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić odigrao je cijelu utakmicu

FOTO: AFP

Barcelona je protiv Granade u 19. kolu španjolskog prvenstva slavila s 4:0. Igrač utakmice bio je Lionel Messi koji je postigao prvi hat-trick nakon više od deset mjeseci.

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić odigrao je cijelu utakmicu, a zanimljivo je da je u veznom redu zaigrao s Arda Turanom dok je Andres Iniesta ostao na klupi. Probao je Rakitić u trećoj minuti ugroziti protivničkog vratara ali je lopta otišla pored gola.

Prvi Messijev gol

No, pet minuta kasnije Messi je zabio svoj prvi gol nakon lijepe akcije i Turanove asistencije. U 14. je već bilo 2-0. Luis Suarez je nakon Neymarova dodavanja iz prve ubacio za Massija, koji je lako spremio loptu u gol.

Imala je Barcelona još nekoliko prilika u prvom dijelu. Prijetili su Messi i Neymar, no rezultat se nije mijenjao sve do 58. minute.

Neymar je s lijeve strane pogodio stativu, a na odbijanac je naletio Messi. Brazilac se na kraju i sam uspio upisati u strijelce u 83. minuti. Messi je doduše bio u zaleđu, ali je propustio loptu pa sudac nije reagirao.