Benzema i Ramos spremni su za Barcelonu, a Benitez najavljuje ofenzivu

Španjolac je potvrrio da će imati sve igrače na raspolaganju

FOTO: AFP/AFP PHOTO

Karim Benzema bit će u momčadi Reala za utakmicu s Barcelonom, ali se ne zna hoće li biti u početnom sastavu, dok će Sergio Ramos sigurno zaigrati, sažetak je konferencije za novinare trenera Rafaela Beniteza pred subotnji El Clasico.

Francuski napadač, kako je poznato, nije zaigrao za Real od listopada kada se ozlijedio tijekom reprezentativne pauze, a Benitez je u petak potvrdio da je spreman te da je trenirao s ostatkom momčadi.

Sutra odluka o sastavu

“Benzema je u sastavu. Trenirao je normalno, a sutra ćemo odlučiti hoće li igrati”, rekao je Benitez. Dobra je vijest za navijače Madrida povratak Jamesa Rodrigueza i Garetha Bale nakon duljeg izbivanja. Njih su dvojica zaigrali protiv Seville prije dva tjedna, a bit će spremni i za sutra, baš kao i Sergio Ramos, koji je ozlijedio rame na toj utakmici.

Kapetan igra

“Ramos će igrati. Kapetan je i bit će tu. Navas je sve bolje. Trenirao je cijeli tjedan i u momčadi je s ostlaima. Ovo će biti drugi put u sezoni da ću na raspolaganju imati gotovo sve igrače. Protiv Barcelone ćemo igrati u najjačem sastavu”, poručio je Benitez. Pri tome je rekao da namjerava napasti protivnika te da je optimist.