Berlusconi potvrdio Ancelottijev dolazak (i najavio Ibrahimovićev povratak)

Za razgovor o Ancelottijevoj alternativi nema potrebe jer on dolazi - veli Berlusconi

Paris Saint-Germain's Swedish forward Zlatan Ibrahimovic gestures during the French L1 football match between Paris Saint-Germain and Guingamp on May 8, 2015 at the Parc des Princes stadium in Paris. AFP PHOTO /
FOTO: AFP/AFP

Silvio Berlusconi, predsjednik i većinski vlasnik talijanskog prvoligaša Milana, potvrdio je da će Carlo Ancelotti sljedeće sezone sjediti na klupi njegova kluba. Obojica su još nedavno srijedu označila danom kada će sve biti poznato, pa tek treba vidjeti je li se Berlusconi istrčao s informacijom, posebice zato što njen drugi dio još više odjekuje.

Naime, ako je vjerovati talijanskim medijima koji vijest prenose, ne samo da će Ancelotti voditi momčad, već će Berlusconijeva želja da njen napad bude predvođen Zlatanom Ibrahimovićem.

– Milanovi navijači savjetovali su me da dovedem Ancelottija, poslušao sam ih i pronašao rješenje. On je pobjednik. Predstoji mu manja operacija nakon koje će zajedno s obitelji donijeti odluku. Nadam se da će ona za nas biti dobra, jer ja za Ancelottija ne želim tražiti alternative. O tome ćemo ako ne dođe, no budući da dolazi za takvim razgovorima nema potrebe.

Milan nije na prodaju

Ancelottiju je za preuzimanje kluba obećan veliki budžet kojim bi osnažio momčad, a Ibrahimović, koji je u klubu igrao od 2010. do 2012. godine, definitivno donosi snagu u napadu.

– Cilj mi je njegov povratak, ali trebat će strpljenja jer taj posao nije lako napraviti. On je čaroban na travnjaku.

Također, Berlusconi se osvrnuo i na napise o prodaji kluba, opovrgnuvši ih riječima:

– Milan nije na prodaju.