Milan ponudio ugovor Ancelottiju, koji tvrdi da će u srijedu dati odgovor

Odluku će obznaniti 3. lipnja, potvrdili su Ancelotti i Galliani

Real Madrid's Italian coach Carlo Ancelotti gestures during the UEFA Champions League semi-final second leg football match Real Madrid FC vs Juventus at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on May 13, 2015.   AFP PHOTO/ GERARD JULIEN
FOTO: AFP

Carlo Ancelotti, dojučerašnji trener madridskog Reala, izjavio je da će sljedeće srijede donijeti i obznaniti odluku hoće li preuzeti klupu Milana. Iako je donedavno govorio da će, u slučaju otkaza u Madridu, uzeti godinu dana odmora od nogometa, čini se da se predomislio.

Potvrdio je to nakon razgovora s potpredsjednikom Milana Adrianom Gallianijem. Sastanak je održan u madridskom hotelu Wellington .

“Hoću li uzeti godinu dana pauze? Vidjet ćemo. Moj odnos s Gallianijem je uvijek dobar, odluku ćemo donijeti 3. lipnja”, rekao je Ancelotti, koji se očito nije usuglasio sa suprugom o tome što budućnost donosi.

U raskoraku sa suprugom

Naime, gđa Ancelotti, Mariann, medijima je pričala o tome da se njen suprug želi dobro odmoriti i da bi to mogli iskoristiti za upoznavanje španjolskih mjesta, muzeja i restorana koja nisu stigli vidjeti.

Galliani je, pak, na tu temu bio više na tragu trenera:

“Carlo će svoj konačan odgovor dati sljedeće srijede. Prema njegovim riječima, šanse su nam 50/50. To sve, ipak, malo znači. Ili će postati 100 posto ili ih neće biti. Predsjednik kluba Silvio Berlusconi i ja donijeli smo odluku da mu ponudimo ugovor, pa pričekajmo što će u konačnici reći. Bez obzira na privrženost koju prema njemu osjećamo, Ancelotti je u izboru zbog svog životopisa. Nitko na svijetu nema CV poput njega, koji je trenirao Juventus, Milan, Chelsea, Paris Saint Germain i Real Madrid.