Bilić otvara s Arsenalom i poručuje da West Ham na Emiratesu nije bez izgleda

Potvrdio je da bi im se uskoro trebao pridružiti bivši igrač Marija Mandžukića

FOTO: Screenshot/Twitter

Slaven Bilić imat će prilično težak star u Premier ligi. West Ham u nedjelju gostuje na Emiratesu kod Arsenala koji nakon duljeg vremena izgleda kao ozbiljan kandidat za naslov prvaka, što su potvrdili nedjeljnom pobjedom protiv Chelseaja u Community Shieldu.

“Veselim se prvoj utakmici u Premeir ligi kao trener. Uzbuđen sam. Još otkako bio igrač ovdje i kada sam igrao protiv engleskih momčadi u Europi svi su govorili da je Premier liga drugačijia i najteža. Radujem joj se. Spreman sam i moja je momčad spremna. U nedjelju ćemo vidjeti kako ćemo je otvoriti”, rekao je Bilić dodajući da bi želio da njegova momčad igra lijep nogomet i pobjeđuje.

Cilj sredina tablice

“To je lakše reći sada, prije prve utakmice. Naš je cilj biti u sredini tablice. Ako završimo među prvih deset to će biti veliki uspjeh”, kaže Bilić pa se osvrnuo na Arsenal.

“To je veliki klub i već su osvojili jedan trofej. Gledao sam ih protiv Wolfsburga. To je isti Arsenal kao i ranije, koji želi imati loptu u posjedu. Jako su svestrani i najbrža su momčad u ligi. Kada izgubite loptu jako su opasni. Protiv Wolfsburga i Chelseaja pokazali su da su se popravili u obrani. Na visokoj su razini i puni su samopouzdanja. Mi vjerujemo da možemo tamo odigrati dobru utakmicu i izvući nešto iz nje”, poručio je Bilić.

Prethodno je potvrdio da bi im se uskoro trebao pridružiti bivši igrač Marija Mandžukića, Atleticov napadač Raul Jimenez. West Hamu je takav igrač potreban pogotovo jer će neko vrijeme biti oslabljeni neigranjem najboljeg napadača Ennera Valencije koji je ozlijeđen.