Bilićev klub poslušao navijače. Ništa od Joeyja Bartona u West Hamu

Barton ima renome konfliktnog igrača slabih živaca i iskrivljenog ponašanja

Marseille's Bristish midfielder Joey Barton waves at the end of the French L1 football match Olympique of Marseille (OM) vs Girondins de Bordeaux (FCGB) at the Velodrome stadium in Marseille, southeastern France on April 5, 2013. Marseille won 1-0.       AFP PHOTO/GERARD JULIEN
FOTO: AFP

Engleski Premierligaš West Ham osluhnuo je i prihvatio proteste navijači koji su negativnim komentarima dočekali moguć potpis ugovora Joeyja Bartona s klubom. Od transfera zločestog dečka engleskog nogometa u momčad koju s klupe vodi Slaven Bilić neće biti ništa.

Barton je u statusu slobodnog igrača trebao stići u West Ham u kojem je bio na liječničkom pregledu. I kada se činilo da će Bilić svoje redove osnažiti novim imenom s iskustvom igranja u Manchester Cityju, Newcastleu i QPR-u klub je odlučio prekinuti pregovore i okončati ih na način koji zadovoljava pristalice sastava sa Boleyn Grounda.

Vijest potvrdio i sam Barton

Razlog protivljenju navijača je sasvim jasan i vrlo vjerojatno opravdan. Barton ima renome konfliktnog igrača slabih živaca i iskrivljenog ponašanja koje prijeti svaku skupinu iščašiti i tako ju usmjeriti prema nizu negativnih rezultata. A to Biliću, koji je u sezonu startao gostujućom pobjedom protiv Arsenala, nikako ne treba.

Vijest je potvrdio suvlasnik kluba David Gold putem Twittera, kojim se poslužio i Barton ustvrdivši da od transfera neće biti ništa. Dodao je da ne osjeća ljutnju zbog toga i poželio West Hamu sjajnu budućnost.

https://twitter.com/Joey7Barton/status/631252780972425216/photo/1