Bivši igrač Manchester Uniteda ima poprilično loše mišljenje o Van Gaalovoj ekipi

John O’Shea je poručio da je trofejni Manchester United izgubio svoju auru

Manchester United's Dutch manager Louis van Gaal arrives for the English Premier League football match between Manchester United and Swansea City at Old Trafford in Manchester, north west England, on January 2, 2016. Manchester United won the game 2-1.  / AFP / OLI SCARFF
FOTO: AFP

Trofejni engleski prvoligaš Manchester United ove sezone ne bilježi dobre rezultate, barem ne onakve kakve njegovi navijači priželjkuju. Momčad koju vodi Louis van Gaal nakon 25. kola je peta na tablici Premier lige, a u prosincu je ispala iz Lige prvaka. U posljednjem kolu prvenstva United je s 2-1 izgubio na gostovanju kod pretposljednje momčadi prvenstva Sunderlanda čiji je kapetan bivši igrač Manchestera Irac John O’Shea. A on nakon utakmice nije imao riječi hvale za Van Gaalov United.

https://twitter.com/tondiligege/status/699138802414198784

“Teško im je da budu prvavi zbog puno ozljeda koje su ih pogodile i teške sezone koja je iza njih. Igubili su svoju auru. još uvijek imaju dobre igrače u napadu, ali više ih nemaju toliko puno kao prije”, pristojno je O`Shea odgovorio Telegrapnu na pitanje zašto se druge engleske momčadi više ne boje Manchester Uniteda.

“Još uvijek su jako dobra momčad, ali sigurno su jako nezadovoljni svojom pozicijom na tablici. Plasman u Ligu prvaka minimalni je cilj za njih ove sezone”, završio je.

O`Shea je bio igrač Manchester Uniteda čak 12 godina, od 1999. do 2011. Tijekom tog razdoblja za United je u prvenstvu nastupio 256 puta i postigao deset golova.

 John O'Shea
John O’Shea AFP