Bivši kapetan Liverpoola je oduševljen Lovrenom, kaže da je najviše napredovao pod novim trenerom

"Taj dečko je nevjerojatan kad ga pobliže analizirate", ističe Mark Wright

FOTO: AFP

Još do prije nekoliko tjedana Dejan Lovren je bio dežurni krivac za sve loše što se dogodilo Liverpoolu. Danas je, međutim, hrvatski nogometaš pozitivna figura u gotovo svim osvrtima na igre Redsa.

Otkad se ozlijedio Mamadou Sakho, naš se stoper vratio u udarnu postavu i odlično iskoristio priliku. Očito mu rad s novim trenerom Jürgenom Kloppom itekako odgovara. Štoviše, klupska legenda i nekadašnji kapetan Mark Wright smatra da je upravo Lovren igrač koji je najviše napredovao nakon dolaska njemačkog stručnjaka.

“Ima toliko potencijala”

“Taj dečko ima toliko potencijala. Nevjerojatan je kad ga pobliže analizirate. Ranije ove sezone bih rekao da mora zaboraviti na pogreške, da mora zaboraviti sve i jednostavno igrati svoju igru. I upravo to je i napravio”, rekao je za klupsku televiziju Wright koji je igrao za Liverpool od 1991. do 1998. godine.

https://twitter.com/LiverpoolGifs/status/673535164593516544

“Ako me pitate je li Lovren igrač koji je najviše napredovao pod Kloppom, rekao bih da vjerojatno jest. Trener je od njega napravio stopera koji radi jednostavne stvari jako, jako dobro”, dodao je nekadašnji engleski reprezentativac.