Burić ljut i razočaran nakon poraza od Osijeka, kaže da je Hajduk bio arogantan i bahat

Pobijedi li Dinamo u nedjelju protiv Istre, ostat će Splićani i bez drugog mjesta ljestvice

FOTO: PIXSELL

Još donedavno su u redovima Hajduka snivali o borbi za naslov hrvatskog prvaka, no poslije dva uzastopna poraza u splitskom klubu vlada veliko razočaranje. U prošlom su kolu Hajdukovi nogometaši izgubili na Poljudu od Rijeke (0:3) čime su ostali bez prvog mjesta, a ove su subote nakon vrlo slabe igre poraženi od Osijeka u Gradskom vrtu (0:1). Pobijedi li Dinamo u nedjelju protiv Istre, ostat će Splićani i bez drugog mjesta prvenstvene ljestvice. Očajna igra njegovih nogometaša u Osijeku potpuno je izbacila iz takta trenera Damira Burića.

“Arogancija i bahatost”

“Sramota i dno dna, ovako se ne smije igrati! Gledajući kako se Osječani bore, mislio sam da je to moja momčad, moj Hajduk. Ali ne, to je bio Osijek! A mi nismo ni prekršaj napravili, skoro da ni žuti karton nismo zaslužili”, pričao je Burić na konferenciji za novinare.

Hajduk protiv Osijeka

“Iskrene čestitke Osijeku, pokazao je srce i htijenje, borbenost i angažman, a mi sve suprotno, aroganciju i bahatost. Imat ćemo o čemu pričati idućih dana. Jedino nas je vratar Lovre Kalinić držao na životu i davao šansu za popravni, obranio je i jedanaesterac, ali nije nam pomoglo”, dodao je splitski strateg.

Sljedeći je vikend rezerviran za reprezentacije, a u 17. kolu (21. studenog) Hajduk na Poljudu dočekuje zaprešićki Inter.