Čini se da četvrti trener Hajduka ove sezone ima iznimnu količinu vjere u sebe

Na poziciji stratega splitskog kluba naslijedio Gorana Vučevića

15.02.2015., Split – MAXtv 1. HNL, 21. kolo, HNK Hajduk – NK Slaven Belupo. Hari Vukas. Photo: /
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Hrvatski prvoligaš Hajduk u petak je imenovao Harija Vukasa za novog trenera splitskog kluba, čak četvrtog ove sezone. Vukas je prije nekoliko mjeseci već obnašao dužnost trenera, ali smo privremeno nakon što je klub napustio Igor Tudor i prije nego što je na to mjesto stigao Stanko Poklepović.

Sada je Vukas, nakon odlaska Gorana Vučevića, ponovno sjeo na klupu, a momčad će voditi do kraja sezone. Na konferenciji za medije iznio je svoja razmišljanja: “Neću pričati o prošlosti, dobio sam novu priliku i čast voditi klub. Nije bajna situacija, ali ne bih je privatio da nemam vjere u sebe, da ne mogu napraviti ono za što sam doveden. Momci su u psihičkom stanju kakvom jesu, ali želimo svi isto – Europu”, prenosi njegovu izjavu 24sata.

Vraća se Maloča

“Vjerujem u sebe, rad, i momčad, i znam da ćemo zajedno doći do cilja”, poručio je Vukas, koji će u prvu momčad vratiti kapetana Marija Maloču, kojeg je Vučević udaljio iz momčadi.

“Popodne je trening, u tijeku dana sastavit ćemo stožer, a Maloča je igrač pod ugovorom i ja želim na raspolaganju sve igrače koji su zdravi i pod ugovorom da sâm sastavim momčad. Sigurno nikome nije lako, ali znamo se dobro. Igrači su poljuljani psihički, ali imaju kvalitetu¨, prenosi 24 sata Vukasove riječi.