Čini se da će Andrea Pirlo u petak biti službeno predstavljen u New Yorku

Za New York City već igra David Villa, a od sljedeće sezone i Frank Lampard

Juventus' midfielder Andrea Pirlo gestures during the Italian Serie A football match between Juventus and Fiorentina on April 29, 2015 at the "Juventus Stadium" in Turin.  AFP PHOTO / MARCO BERTORELLO
FOTO: AFP

Juventusov vezjnjak Andrea Pirlo dogovorio je osobne uvjete prelaska u New York City, klub koji se natječe u američkoj profesionalnoj nogometnoj ligi. Vijest donose tamošnji mediji uz dodatak da je, iako službene potvrde još uvijek nema, transfer praktički zgotovljen.

Legenda talijanskog nogometa provela je deset uspješnih godina u dresu Milana prije no što je trofejima bogatu karijeru dodatno obogatila transferom u Juventus 2011. godine.

Villa i Lampard čekaju pojačanje

Unatoč važećem ugovoru i za sljedeću sezonu, 36-godišnji veznjak čini se spremnim okušati u novom okruženju. Službeno predstavljanje Pirla u klubu koji je u svoje redove već doveo velikane poput Franka Lamparda i Davida Ville trebalo bi se dogoditi u petak.

Pirlo se u međuvremenu već pohvalio svojom slikom sa stadiona New York Yankeesa, a njegov sin Niccolo postavio je na svoj profil na Instagramu dres, sve je izglednije, novog kluba svojeg oca.