Jedan turski klub nudi Pirlu plaću od dva milijuna eura za samo osam utakmica

Talijan bi mogao doći na posudbu dok u MLS ligi traje stanka

FOTO: AFP

Mnogi nogometni veterani, koji pred odlazak u igračku mirovinu uzimaju plaću u Americi, postaju poželjna lovina za europske klubove u trenucima kada traje stanka u MLS ligi.

A takvi su trenuci upravo sada, pa su europski mediji prepuni glasina o mogućim posudbama vremešnih zvijezda. Jedna od meta je, dakako, i briljanti Andrea Pirlo (36) koji je nakon finala Lige prvaka s Juventusom pojačao New York City.

Eto’o je već tamo

No, kako do ožujka nema utakmica u MLS ligi, velik dio klubova bi volio vidjeti Pirla u svome dresu. Spominjali su se proteklih dana njegovi bivši klubovi Milan i Inter, a sada prava senzacija stiže iz Turske. Ali ne, kao što možda pretpostavljate, iz Galatasaraya ili Fenerbahçea, već iz – Antalyaspora!

https://twitter.com/talkingbaws/status/667088699688022017

Taj je klub, prema navodima talijanskih medija, spreman dati Pirlu čak dva milijuna eura za samo osam utakmica! Da se Antalyaspor ne boji potrošiti novac, dokazuje i činjenica da je ljetos uspio dovesti Samuela Eto’a koji zasigurno ne igra za mizernu plaću. Unatoč tome, klub je tek na devetom mjestu u turskom prvenstvu, pa bi mu Pirlo svakako dobro došao. Makar i na osam utakmica.