Čini se da Manchester United jako želi Ramosa (nude De Geu i 30 milijuna eura)

Ramos je već pohodio klupske prostorije u društvu agenta i odvjetnika

FOTO: AFP/ AFP PHOTO

Trideset milijuna eura i David de Gea, ponuda je koju je Manchester United spreman poslati u Real Madrid iz čijih redova želi dovesti 29-godišnjeg braniča španjolske nogometne reprezentacije Sergija Ramosa. Nezadovoljni igrač odlučan je u namjeri da raskine ugovor (vrijedi do kraja lipnja 2017.) te je s tom namjerom već pohodio klupske prostorije u društvu agenta i odvjetnika.

Navodno se još u travnju Rene Ramos, Sergijev brat koji obnaša funkciju njegova agenta, susreo s čelnicima Manchester Uniteda s namjerom dogovaranja transfera koji bi pouzdanom stupu obrane trebao donijeti 12 milijuna eura godišnjih primanja što je značajan rast zna li se da ga Real plaća upola manje.

70-75 milijuna eura

Ramos, koji je nezadovoljstvo iskazao prilikom otkazivanja suradnje bivšem treneru Carlu Ancelottiju, dodaju španjolski mediji, pogođen je time što nitko iz kluba nije demantirao informaciju da ga vrbuje jedan od kandidata za predsjedničko mjesto u Barceloni i zato želi napustiti Santiago Bernabeu. Sklopi li se posao koji uključuje De Geu, procjenjuje se da bi transfer na Old Trafford bio vrijedan između 70 i 75 milijuna eura.

https://www.youtube.com/watch?v=v8M1_WVE0Io