Neki mediji javljaju da Sergio Ramos i Real Madrid nisu niti blizu dogovora

Ramos ne popušta niti milimetra od zahtjeva za plaćom u iznosu od 10 milijuna eura

FOTO: AFP/AFP PHOTO

Produljenje ugovora između Sergija Ramosa i Real Madrida nije niti izbliza gotova stvar kako se najavljivalo. Barem ako je vjerovati španjolskoj radio-postaji Cadena SER.

Ovaj izvor javlja o zabrinutosti braniča kluba i španjolske nogometne reprezentacije uzrokovanoj nejavljanjem Realovih čelnika vezanih uz pregovore o produljenju suradnje. Oni su započeli tijekom azijske turneje momčadi u predsezoni, no novih kontakata između predsjednika kluba Florentina Pereza i Ramosova agenta nema. A, primanja igrača nisu dogovorena.

Neće ispod 10 milijuna

Ramos ne popušta niti milimetra od zahtjeva za plaćom u iznosu od deset milijuna eura godišnje, što je 1.5 milijuna više u odnosu na ono što klub nudi s namjerom da ga ugovorno veže i dalje od srpnja 2017. do kada je dogovorena aktualna suradnja.

Podsjetimo da se Manchester United ovoga ljeta poprilično potrudio dovesti Ramosa u svoje redove. Pritom se spominjala ponuda Realu u visini od 60 milijuna eura i godišnja primanja igrača visine 11 milijuna. Klub je odlučan svog kapetana zadržati u momčadi, no za sada ignorira dogovoranje sastanka s njegovim predstavnikom i otvaranje teme koja Ramosa najviše zanima.