Čini se da se hrvatska reprezentacija ipak neće zbližiti sa Splićanima

U dalmatinskom gradu nije uspjelo druženje reprezentativaca s navijačima

FOTO: Ivo Cagalj/PIXSELL

Hrvatsku reprezentaciju na stadionu Poljud u Splitu u petak očekuje utakmica s Italijom u kvalifikacijama za odlazak na Europsko prvenstvo. S obzirom da će taj susret biti odigran pred praznim tribinama zbog kazne Uefe, iz Hrvatskog nogometnog saveza su najavili da će se reprezentacija na druge načine približiti navijačima. No, čini se da od toga neće biti ništa.

Na treningu su bili prisutni gledatelji, no na njemu nije mogao biti tko god je htio, već su na poljudskom stadionu samo bila djeca iz nogometnih klubova iz Splitsko-dalmatinske županije. Nakon treninga s tom djecom su se družili reprezentativci i potpisivali autograme, ali to su činili samo s njima, a ne s ostatkom splitskih navijača hrvatske reprezentacije.

Također, najavljivalo se da će se prijenos utakmice Hrvatske i Italije prikazivati na velikom zidu, ali niti od toga neće biti ništa. Kako piše Goal, grad je bio spreman ustupiti javnu površinu za gledanje utakmice ako HNS pristane financirati taj događaj, ali u Hrvatskom nogometnom savezu na to nisu pristali tako da niti od toga neće biti ništa.