Zoran Mamić tvrdi da Dinamo teoretski može osvojiti Ligu prvaka

Dinamo igra s Istrom u subotu, a u utorak je uzvrat protiv Skenderbeua

FOTO: PIXSELL

Nogometaše Dinama u sedmom kolu Prve hrvatske nogometne lige očekuje gostovanje u Puli kod Istre 1961, a taj dvoboj nalazi se između prve i druge utakmice doigravanja Lige prvaka u kojoj je hrvatskom prvaku protivnik albanski Skenderbeu. Susret u HNL-u najavio je trener Modrih Zoran Mamić koji očekuje pobjedu.

`HNL je najvažniji`

“Čeka nas ono što je najvažnije – hrvatsko prvenstvo. Istra, posebno u Puli, zna biti neugodna za nas, a mi očekujemo nastavak i potvrdu dobrih rezultata i igara”, prenosi Mamićevu izjavu klupska stranica.

Mamić se osvrnuo na susret sa Skenderbeuom koji očekuje njegovu momčad u utorak. Podsjetimo prvu utakmicu Dinamo je pobijedio 2-1, a sada mora u Zagrebu tek potvrditi prolazak u Ligu prvaka. “Volio bih da navijači u dođu u što većem broju i pomognu nam u ostvarenju velikog uspjeha”, rekao je.

Eduardo ostaje na golu

Također, Mamić je prokomentirao i nastup prvog vratara Eduarda koji je protiv Skenderbeua bio krivac za jedini gol Albanaca. “Imamo situaciju da je Eduardo primio neke golove koje nije trebao primiti, ali najveći je problem što se njegove, kao i greške obrane, jako vide i potenciraju jer kada napadač fula priliku nikome ništa ili vezni promaši dodavanje. Eduardo? I dalje je broj jedan”, poručio je Mamić kojeg su novinari pitali koliko ova momčad može napraviti u Ligi prvaka na što je on uz smiješak odgovorio:

“Teoretski možemo osvojiti Ligu prvaka… Ništa još nije gotovo i sve ćemo vidjeti”.

U međuvremenu, iz Dinama su objavili da će cijene ulaznica za utakmicu doigravanja Lige prvaka biti 10 kuna za sjever, 20 kuna za istok i 30 kuna za zapad, a prodaju se na Ticket pointu na stadionu svakog dana od 10 do 19 sati, a na dan utakmice od 10h do 21:30.

Promjena trave na Maksimiru

Također, na maksimirskom stadionu je promijenjen i dio travnjaka, a fotografije toga možete posledati malo više u našoj galeriji.