Davor Lovren među 50 najvećih talenata. Guardian navodi da (ponekad) podsjeća na Edena Hazarda

Guardian je listu napravio uoči početka Svjetskog prvenstva U-17

07.06.2015., Zagreb - Memorijalni turnir Mladen Ramljak, finale Dinamo - Copenhagen. Dinamo je u finalu svladao Copenhagen i osvojio turnir. Davor Lovren. 
Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
FOTO: PIXSELL

Davor Lovren, brat hrvatskog reprezentativca Dejana Lovrena, našao se na Guardianovom popisu 50 najtalentiranijih mladih nogometaša u svijetu, točnije, onih rođenih 1998. godine. Guardian je listu napravio uoči početka Svjetskog prvenstva nogometataša do 17 godina. Ono počinje 17. listopada, a trajat će do 8. studenog. Domaćin je Čile.

Kao Eden Hazard

“Da vam odgovorim na prvo pitanje – da, on je Dejanov brat, ali nemojte ga zbog toga unaprijed otpisati. Prvo pogledajte kako igra, a to možete učiniti ako pogledate utakmice Dinamovih juniora u Ligi prvaka. On je jedan od ključnih igrača U-17 reprezentacije koja će nastupiti na SP-u u Čileu. Osim njega treba pratiti i Bornu Sosu, Nikolu Moru i Josipa Brekala“, piše Guardian, te se osvrnuo na Lovrenove kvalitete.

“Brz je, direktan, a ponekad podsjeća na Edena Hazarda, zvijezdu kojoj se najviše divi”, zaključuje Guardian. Osim Lovrena na popisu se našao još jedan Dinamovi nogometaš. Riječ je o španjolskom noogmetašu Daniju Olmu.