Engleski mediji pišu da Liverpool prati Davora Lovrena, čiji brat Dejan već igra u tom klubu

Liverpool je očito prepoznao kvalitetu u mladom dinamovcu

07.06.2015., Zagreb - Memorijalni turnir Mladen Ramljak, finale Dinamo - Copenhagen. Dinamo je u finalu svladao Copenhagen i osvojio turnir. Davor Lovren. 
Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
FOTO: PIXSELL

Otkad je prošlo ljeto došao u Liverpool iz Southamptona, hrvatski nogometaš Dejan Lovren često je na meti navijača Redsa koji nisu zadovoljni njegovim igrama. Ali ako već nisu sretni s Dejanom, možda će ih u skoroj budućnosti razveseljavati igre njegova mlađeg brata.

Kako navodi dio engleskih medija, skauti Liverpoola drže na oku Davora Lovrena, 17-godišnjeg nogometaša Dinama i mlađeg brata zasad još uvijek slavnijeg Dejana. Predstavnici Redsa gledali su tinejdžera na otvaranju Svjetskog U-17 prvenstva u Čileu gdje je Hrvatska odigrala 1:1 protiv domaćina.

Na Guardianovoj listi

Dakako, to još uvijek ne znači da je na pomolu transfer, ali Liverpool je očito prepoznao kvalitetu u mladom dinamovcu kojeg je ugledni Guardian nedavno stavio na popis 50 najvećih svjetskih talenata rođenih 1998. godine. Za razliku od brata koji je stoper, Davor igra na poziciji krila, a za hrvatsku U-17 reprezentaciju je dosad postigao četiri gola.

Zanimljivo, još prošle godine je Dejan na Twitteru napisao kako se nada da će mu se jednog dana brat pridružiti na Anfieldu. Moguće je da će se takav scenarij doista i ostvariti.