Dinamo je počeo s pripremama, a prvog dana svi su se čudili neobičnom automobilu novog pojačanja

Hrvatski U-17 reprezentativac potpisao je profesionalni ugovor s Dinamom

11.01.2016., Zagreb - Automobil novog igraca Dinama Petra Stojanovica.
Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
FOTO: PIXSELL

Dinamo je u ponedjeljak počeo s pripremama za drugi dio sezone, a na parkingu ispod južne tribine maksimirskog stadiona, bila je cijela “ergela” skupocjenih automobila. Ipak, i među tim jurilicama isticao je crni Audi kojeg vozi Petar Stojanović, novo Dinamovo pojačanje.

Neuobičajena boja

Njegov Audi ne bi se toliko isticao da je na njemu uobičajena boja za automobile. No, Stojanović se odlučio za model koji je doslovce presvučen u crni baršun! Naravno da je takav automobil izazvao najviše pozornosti, što suigrača, što medija.

Ne znamo samo računa li se ova presvlaka na automobilu kao zimska oprema…

stojanović audi
PIXSELL

Soldi profesionalni ugovor

U međuvremenu, hrvatski U-17 reprezentativac Vinko Soldo potpisao je profesionalni ugovor s Dinamom, objavio je klub na službenoj stranici.

“Presretan sam i ne znam uopće što bih rekao. U Dinamu sam cijeli život, dečko sam iz Zagreba i jasno je što mi znači Dinamo. Ovo je moj san odnosno ostvarenje sna, a pravi posao sada tek počinje i želim ostvariti novi cilj – istrčati na Maksimir i zaigrati za prvu momčad”, rekao je Soldo

Opravdati povjerenje

“Naravno, ispred mene je puno rada, ali vjerujem u sebe, a očito i u klubu imaju povjerenja u mene tako da je na meni to opravdati”, izjavio je naok što je stavio potpis na ugovor je uskoro punoljetni stoper, koji je u listopadu prošle godine nastupio na Svjetskom prvenstvu do 17 godina.

Kada će dobiti priliku?

“Rekao sam jučer na početku priprema i već nekoliko puta prije kako su ovi mladići smjer kojim Dinamo želi ići. Vinko je neizostavni dio ove sjajne generacije, standardni igrač Dinama i naše reprezentacije, stoper koji je ljevak, a takvih nema puno i sigurno uz puno rada ima sjajnu priliku iskoristiti svoj golemi potencijal”, poručio je trener Zoran Mamić.

Kako je objavio klub Soldo će u mjesecima koji dolaze trenirati s prvom momčadi, ali i igrati proljetni dio Lige prvaka s mladima kao i za drugu momčad.

Kada će dobiti priliku ovisi o “stanju u momčadi, poziciji, njihovom radu i drugim stvarima, ali uglavnom to ovisi o njima samima” kako je rekao Mamić.