Dinamov prvi strijelac potvrdio da ostaje u Zagrebu (i rekao da nije ugodno gledati prazne tribine)

Održana je konferencija za medije uoči utakmice s Hajdukom

22.04.2015., stadion Kantrida, Rijeka - Kup Hrvatske, polufinale, uzvratna utakmica, HNK Rijeka - GNK Dinamo. Angelo Henriquez, Vedran Jugovic. 
Photo: /PIXSELL
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Nakon što je u pretprošlom kolu osigurao deseti uzastopni naslov prvaka Prve hrvatske nogometne lige, zagrebački Dinamo čeka još jedan dvoboj s velikim rivalom Hajdukom. Uoči tog dvoboja na konferenciji za medije govorili su Dinamov napadač Angelo Henriquez i branč Ivo Pinto.

“Derbi je uvijek posebna utakmica koju svatko želi dobiti. Dat ćemo sve od sebe kako bismo dobili derbi i razveselili naše navijače, no znamo da neće biti lako”, prenosi Henriquezovu izjavu službena klupska stranica.

Henriquez, koji je najbolji strijelac Dinama, je rekao kako želi više publike na stadionu: “Derbi je uvijek važan i mislim da će biti puno više gledatelja nego inače. Dinamo je veliki klub i naravno da nije ugodno gledati u prazne tribine i nadam se da će uskoro i naš stadion biti pun navijača koji će bodriti momčad jer mislim da to zaslužujemo. Prvaci smo, igramo dobro i zaslužujemo podršku”, poručio je.

Njegov suigrač Pinto je o utakmici s Hajdukom rekao: “Čeka nas hrvatski “clasico” koji nosi sa sobom puno emocija na terenu i van njega. U dobroj smo formi i znamo da će biti teško, ali želimo odigrati pravu utakmicu i dobiti.”

Henriquez je poručio kako će biti igrač Dinama i u sljedećoj sezoni: “Ostajem u Dinamu, dat ću sve od sebe do kraja ove i u idućoj sezoni da ostvarimo što bolje rezultate”, poručuje.