Dinamovi juniori nadoknadili dva gola manjka i u 93. minuti osvojili bod protiv grčkog Olympiakosa (2-2)

Za Dinamovu juniorsku momčad su pogodili Marijan Čabraja i Dani Olmo

20.10.2015., Hitrec Kacijan, Zagreb - UEFA Liga prvaka, juniori, 3. kolo, GNK Dinamo - FC Olympiakos. Thanasis Androutsos, Matija Fintic, Emmanouil Saliakas.
Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Do četvrtog je boda stigla Dinamova momčad u skupini F juniorske Lige prvaka nakon što je odigrala 2-2 protiv Olympiakosa u utakmici 3. kola natjecanja po grupama. Oba su pogotka domaći igrači na stadionu Hitrec Kacian postigli s igračem više.

Grčki je sastav imao prednost od dva pogotka nakon što su precizni bili Saliakas u 25. minuti s bijele točke, odnosno Chantzaras u 73., samo dvije minute nakon isključenja Androutsosa. Marijan Čabraja u 84., niti dvadeset minuta nakon što je na terenu zamijenio Plantaka, pogađa za smanjenje rezultata, a Dani Olmo u trećoj minuti sudačke nadoknade utakmice i za bod zagrebačkog kluba. Pomogla je pri udarcu s više od 20 metara i loša reakcija gostujućeg golmana Gavalasa kojemu je lopta ispala iz ruke.

Arsenal uvjerljiv

U drugoj utakmici skupine Arsenal je stigao i do treće pobjede 2-0 pobjedom protiv minhenskog Bayerna, uz dva gola nigerijskog reprezentativca Alexa Iwobija. Posebno je lijep bio prvi pogodak u gornji kut gola Davida Hundertmarka.

Ljestvicu skupine F predvodi londonski klub s maksimalnih devet bodova, slijede Olympiakos i Dinamo s po četiri, dok je na začelju Bayern bez osvojenih bodova.