Dinamovi nogometaši odradili su zadnji trening prije jedne od ključnih utakmica sezone

Dinamo u utorak u 21 sat igra utakmicu 3. pretkola Lige prvaka protiv Moldea

FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Nogometaše Dinama u utorak u 21 sat očekuje jedna od ključnih utakmica u ovoj sezoni, ona protiv norveškog Moldea na Maksimiru u trećem pretkolu Lige prvaka. Dan prije tog dvoboja dinamovci su održali trening na pomoćnom igralištu maksimirskog stadiona, a neke kadrove s vježbanja prije susreta u kojem žele napraviti još jedan korak prema najelitnijem europskom klupskom natjecanju pogledajte u našoj galeriji.

Trening dinamovaca prije Moldea

Trener Dinama Zoran Mamić optimističan je prije dvoboja s Moldeom. “Čeka nas novi europski ispit, očekujemo dobru i kvalitetnu utakmicu i naravno pobjedu. O Moldeu znamo puno, analizirali smo ih i dobra su momčad s opasnim pojedincima. Naravno, moram biti iskren i reći da se nismo za njih pripremali samo ovih par dana nego od prvoga dana kada smo ih izvukli, no nije bilo sportski pričati o tome dok nismo prošli Folu”, izjavio je na konferenciji za medije uoči utakmice. Dinamo prošle godine nije prošao ovu fazu natjecanja. Ispali su od danskog Aalborga.

Uče iz poraza

“Iz svake utakmice se može nešto izvući i naučiti. Naravno, iz te utakmice na Maksimiru smo mogli naučiti da je bitno brojne prilike pretvoriti u pogodak. Molde i Aalborg su slične momčadi po mentalitetu i stilu igre”, kaže Mamić pa se osvrnuo na ozljede s koijma su imali problema, no čini se da su one sada prošlost. Za Molde zasad ne konkuriraju samo Schildenfeld, Pavičić i Radonjić.

“Već sam rekao neki dan da imamo odličan kadar igrača i nikada nije lako odlučiti tko neće biti u 18 igrača koji konkuriraju za utakmicu. Ipak, imamo puno utakmica, igramo na tri fronta i svi igrači će dobiti priliku dokazati da zaslužuju biti u Dinamu”, završio je Mamić.