Direktor Cedevite Krešimir Novosel novi je direktor ABA lige. Siguran je da će je učiniti prestižnom

Novosel je osam godina bio direktor hrvatskog kluba Cedevite

FOTO: KK Cedevita

Direktor hrvatskog košarkaškog prvoligaša Cedevite Krešimir Novosel novi je direktor ABA lige, potvrdili su na stranicama tog kluba. Na toj poziciji je zamijenio Radovana Lorbeka.

Novosel je svoj dolazak na novu dužnost prokomentirao sljedećim riječima: “Žao mi je što odlazim iz Cedevite u kojoj sam proveo prekrasne sportske trenutke i u kojoj sam stekao veliki broj bliskih prijatelja. No, novi izazov i nova dužnost koju od danas obnašam nudi velike mogućnosti jer ABA ligu treba ustrojiti kao vrhunsku sportsku košarkašku priču u čemu ću trebati i pravu podršku svih klubova. Pred nama je puno posla jer sve ide zapravo od temelja ali siguran sam da će ABA liga ubrzo biti prestižno europsko košarkaško natjecanje”.

`Krešo će brzo ustrojiti ABA ligu`

Predsjednik Cedevite i podpredsjednik ABA lige Mladen Veber nije sretan što Novosel napušta funkciju u njegovom klubu, ali uvjeren je da će biti uspješan na novom poslu. “Na žalost klub je ostao bez prvog operativca jer Krešo Novosel je osam godina bio direktor KK Cedevite no ostavlja super uređenu situaciju i organizaciju zbog koje ga je ABA liga i odabrala za važnu dužnost. Vrlo brzo ćemo u klubu postaviti novog direktora a ja sam osobno miran jer znam da će Krešo Novosel ABA ligu brzo ustrojiti na pravi način”, poručio je.