Đoković izgubio živce usred meča pa isprepadao skupljača loptica

Poslije gubitka drugogo seta od Murraya najbolji svjetski tenisač je izgubio živce

FOTO: Youtube

Nakon što je četvrti put osvojio naslov u Miamiju, Novak Đoković je uputio isprike sklupljaču loptica. Naime, poslije gubitka drugogo seta od Andyja Murraya najbolji svjetski tenisač je izgubio živce te je počeo vikati. Ispred njega se u tom trenutku našao mladić koji mu je prilazio s ručnikom, a po izrazu na licu jasno je da ga je Đoković preplašio.

– Htio bih se osvrnuti na jedan loš trenutak u finalu s Andyjem. Kada sam izgubio drugi set, vikao prema loži gdje se nalazio moj tim. U tom trenutku sam bio frustriran. Dječak koji skuplja loptice upravo je tada prolazio i meni je stvarno žao jer ga ni na koji način nisam htio uvrijediti ili uplašiti – rekao je Đoković pa ga je zamolio za oprost.

Nada se oprostu

– Iskreno se nadam da će mi oprostiti. Zaista se ispričavam. Sada kao roditelj jako vodim računa o djeci i na sve gledam drugačijim očima. Želim se ispričati i njegovim roditeljima jer kao otac ne bih želio da se to dogodilo mome sinu – dodao je prvi reket svijeta.

– Još jednom, iskreno, nadam se da ćeš mi oprostiti. Ponekad nas emocije ponesu, a kao profesionalni sportaš s vremenom naučite kako ih kontrolirati i ostati psihički jaki. Ipak, kada dođe ovakav dan, a Andy igra dobro, dogodi se. Poslije četiri ovakva tjedna ostaje mi samo poželjeti da ćete me vi (navijači) podržavati i u nastavku sezone – završio je Đoković.