El Clasico bi mogao proći i bez Messija i bez Ronalda (koji misli da je bolji od Argentinca)

Messi se sporo oporavlja, a tek treba vidjeti hoće li Ronaldo biti kažnjen

FOTO: Screenshot

Realova subotnja 3-1 pobjeda protiv Las Palmasa mogla bi, odluče li u Španjolskom nogometnom savezu temeljem video-zapisa reagirati na jedan nesportski potez, skupo koštati klub.

Naime, do El Clasica je madridskoj momčadi preostalo odigrati samo još jedan ligaški ogled, u pitanju je nedjeljno gostovanje kod Seville, a hoće li u njemu i, važnije, u ogledu protiv Barcelone 21. ovog mjeseca, nastupiti Cristiano Ronaldo tek će se vidjeti.

Razlog mogućem propuštanju iščekivanog susreta nije ozljeda portugalskog nogometaša već glupost uobličena u udaranje suparnika Davida Simona bez lopte što se vidi na ovoj snimci:

https://vine.co/v/e3Ox9112h3V/embed

Messi gubi bitku s vremenom

Moglo bi se tako dogoditi da sudar zvijezda španjolskih momčadi prođe bez dviju najsjajnijih, jer, javljaju španjolski mediji, sve je izglednije da će Lionel Messi propustiti taj ogled. Navodi se da argentinski napadač Barcelonine momčadi još nije započeo trčati na treninzima i da je očito kako gubi bitku s vremenom za pripremu.

Dodajmo ovome da je na ‘vječno’ pitanje o tome tko je bolji nogometaš, Messi ili on sam, Ronaldo konačno odgovorio bez ispraznih fraza.

“Mene te usporedbe ne zamaraju. Pogledate li posljednjih osam godina, ja sam bio uvijek na vrhu. Imenujte jednog igrača koji je to isto bio. Razlike između najboljeg i onog drugog su u detaljima, primjerice u osvajanju trofeja. Možda vi novinari mislite da je Messi najbolji, no u mojim sam mislima to ja”, izjavio je Portugalac.