VIDEO: Engleski mediji ne prestaju pisati o Sterlingovom intervjuu za BBC

Priznao je da je odbio potpisati novi ugovor za Liverpool jer ga ne zanima novac

England’s midfielder Raheem Sterling takes part in a training session at St George’s Park near Burton-on-Trent, central England, on March 24, 2015, ahead of their UEFA Euro 2016 qualifying football match against Lithuania at Wembley on Friday March 27, 2015. AFP PHOTO/PAUL ELLIS NOT FOR MARKETING OR ADVERTISING USE / RESTRICTED TO EDITORIAL USE
FOTO: AFP

Mlada Liverpoolova zvijezda, Raheem Sterling, priznao je u ekskluzivnom intervjuu za BBC da je odbio potpisati novi ugovor po kojem bi zarađivao ogromnih 100 tisuća funti tjedno.Sterling je poručio kako on nije tek jedan 20-godišnji klinac kojeg zanima samo novac nego je fokusiran na osvajanje trofeja te da o novom ugovoru ne želi raspravljati do ljeta.

Gdje će na ljeto?

S obzirom da je riječ o najvećoj mladoj zvijezdi na Otoku, jasno je da su britanski mediji veliku pažnju posvetili ovoj priči. Pitanje njegove budućnosi postalo je izvor raznih špekulacija oko njegove budućnosti. Jasno je da su se odmah pojavila imena klubova koji bi ga željeli u svojim redovima. Osim nezaobilaznog Manchester Cityja, mediji su Liverpoolovog krilnog napadača preselili i u Arsenal, Real Madrid te Bayern.

https://www.youtube.com/watch?v=7GJRdkd_qH8

Reakcija navijača

Na Sterlingov intervju najburnije su reagirali navijači. Komentari su razni. Dok jedni traže da ga se odmah sankcionira i izbaci iz početnog sastava, drugi smatraju da bi ga trebalo prodati.

https://www.youtube.com/watch?v=FvftvyFbXKA