Engleski mediji raspisali se o transferima Hummelsa, Depaya i Van Persieja

Mats Hummels i Memphis Depay navodno su blizu transfera na Old Trafford

Georgia’s forward Levan Mchedlidze (L) vies for the ball with Germany’s defender Mats Hummels during the Euro 2016 qualifying football match between Georgia and Germany in Tbilisi on March 29, 2015. AFP PHOTO / VANO SHLAMOV
FOTO: AFP

Otočki mediji svakodnevno donose senzacionalne priče o nogometnum transferima. Posljednja u nizu koja se pojavila je odlazak Robina van Persieja iz Manchester Uniteda. Prema pisanju Mirrora Luis van Gaal priprema veliko pospremanje, a jedna od žrtava trebao bi biti nizozemski napadač kojem ugovor istječe sljedeće sezone.

Cavani kao zamjena

Kao njegova zamjena spominje se Edison Cavani. Urugvajac je postao frustriran u dresu PSG, što se vidjelo po njegovoj reakciji kada ga je Laurent Blanc odlućio izvaditi iz igre tijekom utakmice s Marseilleom.

Metro je u utorak donio priču o još dva pojačanja koje nizozemski stručnjak namjerava dovesti na Old Trafford. Riječ je o njemačkom braniču Matsu Hummelsu i nozozemskom krilnom napadaču Memphisu Depayu. Kako piše Metro ova dva igrača su jako blizu stavljanja potpisa na ugovor s manchester Unitedom. Isti tvrde da bi klub za njih dvojicu trebao izdvojiti oko 75 milijuna eura.