Enrique ipak ostaje Rakitićev trener što je upravo potvrdio i predsjednik Barcelone

Barcelona je u utorak objavila da je Dani Alves potpisao novi dvogodišnji ugovor

Barcelona's players throw Barcelona's coach Luis Enrique in the air after the UEFA Champions League Final football match between Juventus and FC Barcelona at the Olympic Stadium in Berlin on June 6, 2015.  FC Barcelona won the match 1-3.   AFP PHOTO / ODD ANDERSEN
FOTO: AFP

Španjolski trener Luis Enrique produžio je ugovor s Barcelonom te bi na klupi osvajača Lige prvaka trebao ostati do 30. lipnja 2017. godine. Ovu informaciju objavio je predsjednik Barcelone Joseph Bartomeu nakon što su ranije španjolski mediji objavili u utorak da su dvije strane ušle u pregovore.

Finale Lige prvaka

Potpisao i Alves

Enrique je poslije osvajanja trećeg velikog naslova u svojoj prvoj sezoni izjavio kako ne zna kakva mu je budućnost u klubu što je potaklo glasine o mogućem odlasku unatoč činjenici što je u prvoj sezoni osvojio tri velika trofeja.


Osim Enriquea, Barcelona je u utorak objavila i da je njihov dugogodišnji desni bek Dani Alves potpisao novi dvogodišnji ugovor. Podsjetimo, Brazilcu, kojem se krajem lipnja važeći ugovor primicao kraju, prije nekoliko dana sazvao je i konferenciju za medije na kojoj se požalio na svoj status u klubu.

Zainteresirane strane su se počele javljati, krenula su nagađanja u kojem će klubu pouzdani branič nastaviti karijeru, međutim, u utorak je i tome došao kraj.