Rakitića i suigrače na paradi pobjednika dočekale tisuće navijača Barcelone

Rakitić bi se trebao pridružiti reprezentaciji koju u petak igra protiv Italije

FC Barcelona players parade on a bus through the streets of Barcelona as they celebrate their victory over Juventus one day after the UEFA Champions League final football on June 7, 2015. Luis Suarez and Neymar scored second-half goals to give Barcelona a 3-1 Champions League final victory over Juventus on June 6, 2015 as the Spaniards became the first team to twice win the European treble.   AFP PHOTO/ JOSEP LAGO
FOTO: AFP

Ivan Rakitić i njegova Barcelona proslavili su trostruku krunu velikom paradom na ulicama katalonskog grada. U odličnom raspoloženju dočekalo ih je nekoliko desetaka tisuća navijača. Podsjetimo, Barcelona je s 3:1 protiv Juventusa došla do petog nalsova pervaka Europe i trećeg velikog naslova ove sezone.

Trostruka kruna

Ranije su osvoji španjolsko prvenstvo i Kup kralja. Rakitić je je nakon Marija Mandžukića i Luke Modrića postao treći hrvatski nogometaš koji je u zadnje tri godine osvojio Ligu prvaka. Uz to zabio je treći najbrži pogodak u povijesti Lige prvaka te je nakon Mandžukića postao drugi hrvatski noogmetaš koji se uopisao u strijelce u finalu.

Rakitić bi se inače uskoro trebao pridružiti reprezentaciji koju u petak očekuje teška utakmica protiv Italije na Poljudu. U Splitu će se ponovno susreti sa suparnicima iz finala Lige prvaka, Andreom Pirlom i Gigijem Buffonom.

https://www.youtube.com/watch?v=-LvmH6DyDcU