Enrique kaže da je Sporting najbolje mjesto za Halilovića, ali i da mora popraviti neke stvari

Barcelona u srijedu može osigurati prolazak skupine Lige prvaka

08.06.2015., Split - Ivan Rakitic i Alen Halilovic doputovali su u zracnu luku Resnik. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL
FOTO: PIXSELL

Sve bolje igre Alena Halilovića u dresu Sporting Gijona prate se i u Barceloni. Trener Luis Enrique prokomentirao je na konferenciji za novinare, prije sutrašnjeg susreta s Bate Borisovom u Ligi prvaka, njegovu odličnu formu i činjenicu da napreduje pod vodstvom Abelarda Fernándeza.

“Halilović ima sreće što je na posudbi u Sportingu. To je najbolje mjesto za njega. On se još uvijek može razvijati, ali mora popraviti neke stvari što će i i napraviti jer je još uvijek jako mlad. Ovo bi mu mogla biti vrlo dobra sezona”, rekao je Enrique.

Messijev oporavak

Španjolske novinare najviše je zanimalo u kakvom je stanju Lionel Messi i hoće li se uskoro vratiti s obzirom da je 21. studenog na rasporedu El Clasico.

“Nemam informcije da će oporavak potrajati dulje od planiranog. Svaki oporavak od ozljede je drugačiji, a za sada nema nepovoljnih okolnosti zbog kojih bi se Messijev mogao odužiti”, rekao je trener Barcelone. Dok se Argentinac oporavlja, prvo ime momčadi je Neymar.

“Stvarno igra dobro i zabija puno golova. Naravno da nam nedostaje Messi. Najbolji je na svijetu, ali imamo igrače koji mogu načiniti razliku, a Neymar je jedan od njih”, poručio je Enrique.

https://www.youtube.com/watch?v=RrWvLrbuSVU

Ako u srijedu osvoji sva tri boda protiv Bate Borisova, Barcelona može osigurati prolazak skupine Lige prvaka.