Everton-Chelsea 3-1: Naismith potopio Mourinhov Chelsea koji ima najgori start od 1988. godine

Naismith je prvi koji je zabio u tri različite utakmice protiv Mourinhovog Chelseaja

FOTO: AFP

Nogometaši aktualnog engleskog prvaka Chelseaja doživjeli su novi šok u početnim kolima prvenstva i sada su poraženi na gostovanju u Liverpoolu kod Evertona s visokih 3-1 za najlošiji početak sezone od 1988. godine. Apsolutni heroj u pobjedničkoj momčadi bio je Škot Steven Naismith koji je u igru ušao u devetoj minuti umjesto ozlijeđenog Muhameda Bešića i zatim zabio tri pogotka. On je tako postao tek šesti igrač u povijesti Premier lige koji je postigao hat trick nakon što je ušao u igru s klupe i prvi nogometaš koji je zabio u tri različite utakmice protiv Chelseaja pod vodstvom Mourinha.

Everton je poveo golom Naismitha u 17. minuti, a isti igrač je povisio na 2-0 pet minuta kasnije. Chlesea je smanjio na 2-1 preko Nemanje Matića u 36. minuti, a Naismith, koji u ponedjeljak slavi 29. rođendan, je postigao svoj treći gol za konačnih 3-1 osam minuta prije završetka susreta.

Momčad Josea Mourinha nakon pet kola ima čak tri poraza, te samo jednu pobjedu. Everton je sada na osam bodova. Vodi Manchester City s maksimalnih 12 bodova.

https://twitter.com/Footy_Jokes/status/642691235094859776