Frustrirani Klopp nakon ozljede Lovrena ostao je na samo jednom stoperu (pa je najavio transfere)

Među ozlijeđenim stoperima su Dejan Lovren, Mamadou Sakho i Martin Škrtel

FOTO: AFP

Trener Liverpoola Jürgen Klopp nije se mogao veseliti pobjedi nad Stokeom u polufinalu Liga kupa jer je tijekom utakmice ostao bez Philippea Coutinha i Dejana Lovrena. Njih su dvojica izašla iz igre s ozljedama zadnje lože.

“Ne znam koliko su ozbiljne ozljede, morat ćemo pričekati”, izjavio je Klopp na presici poslije utakmice te je napomenuo da je nakon poraza od West Hama bio ljut, ali da je ponosan poslije ove pobjede.

Toure jedini zdrav

Na samom kraju utakmice publiku je zabrinuo Kolo Toure, možda i ponajbolji igrač susreta. Naime, i on se primio za zadnju ložu, a Klopp je optimistično izjavio da se najvjerojatnije radi samo o grču. Potvrdio i da Sakho neće biti spremn za okršaj u FA kupu ovog vikenda. To znači da Liverpool sada ima tri ozlijeđena središnja braniča (Škrtel, Lovren, Sakho), a jedini spreman je završio utakmicu s grčem.

“U situaciji kada nemamo niti jednog središnjeg braniča zdravog normalno je razmišljati o tranferima”, poručio je Klopp. Prije presice dao je izjave i BBC-ju.


All Goals & Highlights HD – Stoke City 0-1… by zidanekrisz

“Ovo je vrlo frustrirajuće. Problem je što imamo previše ozlijeđenih igrača. Kad se jedni vrate drugi se ozlijede. Moramo izaći iz začaranog kruga”. Zanimljivo je da je od 11 ozlijeđenih igrača Liverpola čak njih šest ima problema sa zadnjom ložom.