Gary Neville još uvijek nema pobjedu u Primeri, a njegova Valencia upravo je izborila polufinale Kupa

Plasman u polufinale Kupa ranije su izborili Barcelona i Celta Vigo.

Valencia players celebrate after scoring during the Spanish Copa del Rey (King's Cup) football match UD Las Palmas vs Valencia CF at the Estadio de Gran Canaria in Las Palmas de Gran Canaria on January 28, 2016.  AFP PHOTO / DESIREE MARTIN / AFP / DESIREE MARTIN
FOTO: AFP

Nogometaši Seville i Valencije pridružili su se Barceloni i Celti Vigo izborivši plasman u polufinale španjolskog Kupa Kralja. Nakon što je na svom travnjaku slavila 2-0, Sevilla je rutinski odradila gostovanje kod drugoligaša Mirandes potvrdivši prolaz pobjedom 3-0. Golove za andaluzijsku momčad zabili su Iborra (9-11m), Juan Munoz (70) i Coke (90+3).

Pogodak odluke

U drugom susretu večeri Valencija je na gostovanju pobijedila Las Palmas 1-0 nakon što je prvi susret završio 1-1. Pogodak odluke zabio je Rodrigo u 20. minuti utakmice.

Plasman u polufinale Kupa ranije su izborili Barcelona i Celta Vigo. Barca je u obje utakmice bila bolja od Athletico Bilbaoa (2-1, 3-1), dok je Celta u Madridu pobijedila Atletico 3-2 nakon što je prvi susret u Vigu završio bez golova.