Gerrard uoči oproštaja na Anfieldu poručio kako će pokušati ne zaplakati

Kapetan Liverpoola će sljedeće godine igrati u dresu američkog LA Galaxyja

Liverpool's English midfielder Steven Gerrard (R) celebrates scoring the equalising 1-1 goal during the English Premier League football match between Chelsea and Liverpool at Stamford Bridge in London on May 10, 2015. AFP PHOTO / IAN KINGTON

RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or “live” services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.
FOTO: AFP

Engleski nogometaš Steven Gerrard ovog će vikenda odigrati posljednju utakmicu u dresu Liverpoola na Anfieldu. Povodom tog izjavio je kako je ponosan na sve što je postigao te je poručio kako će pokušati ne zaplakati na oproštaju od kluba u kojem igra već 17 godina, ne računajući onih prvih 11 koje je proveo Liverpoolovim mlađim uzrastima.

– Ponosan sam na sve što sam ovdje postigao. Nakon svih osvojenih trofeja nosim prekrasne uspomene. Jedino za čime žalim je što nismo osvojili naslov u Premier ligi – rekao je Gerrard pa se vratio u prošlost.

708 utakmica u Liverpoolovom dresu

– Dok sam odrastao sanjao sam da jednog dana zaigram za Liverpool, a sada tu sjedim sa 708 odigranih utakmica. Postigao sam više nego što sam mislio – dodao je Gerrard nakon čega je progovorio o emocijama uoči posljedne utakmice na Anfieldu.

https://www.youtube.com/watch?v=UH6xY01jp5A

– Ne znamm koliko će dirljivo biti. Nemam pojma kako će izgledati kraj utakmice kada se budem morao zauvijek oprostiti. Taj me trenutak užasavao oduvijek jer će mi sve jako nedostajati. Od igranja pred našim navijačima do igranja sa suigračima – poručio je kapetan Redsa. Dodao je kako namjerava ostati sa svima u kontaktu te da želi izbjeći suze.

– Najviše će mi nedostajati navjiači. Od početka su mi davali podršku. Bili su uz mene i kad mi nije išlo i kad sam bio odličan. Njihova se podrška niti u jednom trenutku nije promijenila – završio je Gerrard koji će sljedeće godine igrati u dresu američkog LA Galaxyja.