Golden State stigao do izjednačenja, a svi pričaju o LeBronovoj nezgodi

Najbolji košarkaš današnjice doživio je i par nezgoda tijekom utakmice

FOTO: AFP/Getty Images/AFP

Golden State Warriorsi došli su do druge pobjede protiv Cleveland Cavaliera u finalnoj seriji NBA like te je ukupan rezultat sada 2:2. Warriorsi ponajprije na ovoj pobjedi moraju zahvaliit Andreu Iguodali koji je upisao 22 koša uz osam skokova te je imao najbolji učinak kod gostiju.

https://twitter.com/LeBronJames/status/609216566782242816

LeBron nestao u zadnjoj četvrtini

LeBron James je s druge strane u velikom porazu 103:82 ubacio 20 koševa uz 12 skokova i osam asistencija te su mu samo dvije nedosatjale za novi triple-double. No, niti jedan koš nije ubacio u posljednjoj četvrtiti čime je nastavio negativan niz koji je započeo u finalu 2011. godine kada u četvrtoj utakmici također nije zabio koš u posljenoj četvrtini. To je ponovio i prošle godine.

Zanimljivi detalji

Odličnu utakmicu odradio je Timofey Mozgov. Ruski centar ubacio je 28 koševa ,a imao je i deset skokova. Stephen Curry je utakmicu završio s 22 koša i šest asistencija. Sljedeća utakmica na rasporedu je 14. lipnja, a domaćin će ovaj put biti Golden State.

https://www.youtube.com/watch?v=eSriY7itO0c

Tijekom utakmice dogodilo se i nekoliko zanimljvih detalja. Najbolji košarkaš današnjice pao je nakon duela s Andrewom Bogutom nakon čega je udario glavom u kameru zbog čega je zaradio posjekotinu. Uz to, James je doživio još jednu nezgodu. Naime, dok je popravljao hlačice kamera je snimila njegovo intimno područje.

https://www.youtube.com/watch?v=9vyVPUeTEwc

https://www.youtube.com/watch?t=82&v=166F41oAd3Y

https://www.youtube.com/watch?v=SsW7JQ990z8