Granadin trener njegov je gol nazvao genijalnošću, Ramos tvrdi da je nezamjenjiv, a evo što kaže Modrić

'Siguran sam da je ovo jedan od mojih najboljih golova, a pokazao se i odlučujućim.'

Luka Modrić
FOTO: AFP

Nova runda hvalospjeva niže se na račun igre hrvatskog nogometnog reprezentativca nakon pogotka kojim je odlučio ogled Granade i Real Madrida. Luka Modrić bio je precizan dalekometnim udarcem iz 85. minute kojim je postavio konačnih 2-1 za priključak Reala za vodećom Barcelonom (54 boda, utakmica manje) i Atleticom (51 bod).

Sastav Reala trenutačno zauzima treće mjesto ljestvice španjolskog prvenstva s pet bodova prednosti u odnosu na četvrtoplasirani Villarreal. Nakon što je trener momčadi Zinedine Zidane naglasio važnost Modrićeve uloge u sastavu, epitete su nizali i njegovi suigrači, ali i suparnički trener Jose Ramon Sandoval koji je izjavio:

“Izgubili smo utakmicu zbog šuta izvan šesnaesterca, zbog genijalnosti jednoga igrača.”

‘On je dio kralježnice’

A koliko je Modrić važan za Realovu igru podvukao je i kapetan momčadi Sergio Ramos:

“Pogodak ga čini vidljivijim, ali on je u mojem shvaćanju nogometa imperativan. Iznimno nam je važan, on je dio kralježnice momčadi.”

Zadovoljan je nakon utakmice bio i Modrić čije izjave donosi službena internetska stranica kluba.

‘Jedan od najboljih golova’

“Siguran sam da je ovo jedan od mojih najboljih golova, a pokazao se i odlučujućim. Zadovoljam sam time i izvedbom momčadi. Ne znam jesam li u najboljoj formi ikad, ali trudim se dati sve od sebe. Osjećam se dobro, a fizički puno bolje nego na početku sezone. To vodi do ovakvih stvari”, veli Modrić uz dodatak da mu je trener momčadi Zinedine Zidane rekao da više puca prema suparničkom golu.

https://vine.co/v/i11hMJEUJjB

Nakon tri uzastopne domaće utakmice kroz koje su postigli ukupno 16 golova (Deportivo 5-0, Sporting 5-1, Espanyol 6-0), ovaj puta su dva bila dovoljna za pobjedu.

“Ne možete očekivati u svakoj utakmici puno golova, nogomet nije takav. U ovoj smo utakmici pokazali karakter, stvorili pregršt prilika za gol koje nismo zabijali. U tome je razlika. Dva gola na strani su dobar učinak, a možemo biti još bolji napadački i obrambeno. Zato mislim i da ćemo u nadolazećim dvobojima biti još bolji”, zaključio je hrvatski veznjak.

https://www.dailymotion.com/video/x3qy4ie_luka-modric-vs-granada_sport