Hajduk je nakon dva poraza upisao visoku pobjedu, ali u prijateljskoj utakmicu

Povod utakmice je obilježavanje tužne obljetnice stradanja Škabrnje

Damir BurićP
FOTO: PIXSELL

Nakon dva prilično bolna poraza u prvenstvu, Hajduk je stigao do pobjede. Šest golova zabili su nogometaši Damira Burića u prijateljskoj utakmici protiv niželigaša iz Škabrnje.

Strijelci su bili Mujan , dva puta Maglica, Juranović, Mastelić i Bencun. Burić je momčadi za ovu utakmicu priključio Ivana Delića, napadača koji je sudjelovao na upravo završenom Svjetskom prvenstvu do 17 godina u Čileu. Delić, inače, još nikada je zaigrao niti za drugu momčad Hajduka, a u ovom susretu dobio je zadnjih pola sata te je bio najmlađi na terenu.

Obljetnica stradanja

Povod utakmice je obilježavanje tužne obljetnice stradanja Škabrnje u Domovinskom ratu, a izaslanstvo Hajduka na čelu s predsjednikom kluba Marinom Brbićem, trenerom Burićem i kompletnom momčadi položilo je vijenac na grobnicu stradalima u Domovinskom ratu u Škabrnji, objavio je hajduk na službenoj stranici.

Hajduk: Stipica (od 69. Ljubić), Juranović, Jefferson (od 46. Mastelić), Franić, Bosančić, T. Bašić, Roguljić (od 69. Relota), Maloku (od 69. Simonović), Bencun, Mujan (od 69. Hairlahović), Maglica (od 69. Delić). Strijelci: Mujan 42., Maglica 43., Maglica 63., Juranović 68., Mastelić 69., Bencun 83..