Armin Hodžić i Zoran Mamić prokomentirali fantastičan pogodak

"Ovo je jedan od najspektakularnijih golova koje sam vidio", izjavio je Mamić

25.07.2015., stadion Maksimir, Zagreb - MAxtv Prva HNL, 3. kolo, GNK Dinamo - NK Inter Zapresic.Armin Hodzic .Photo: Marko Prpic/PIXSELL
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Nogometaši Dinama u subotu su stigli do prve prvenstvene pobjede. Nakon podjele bodova s Hajdukom i Osijekom, do vrha su napunili mrežu Intera (završilo 5-1) i stigli do tri boda. Prvo ime utakmice bio je Armin Hodžić strijelac tri pogotka, od kojih će se onaj prvi dugo pamtiti. Zabio je Hodžić u osmoj minuti pogodak ‘škaricama’ s nekih 12 metara iskosa dočekavši akrobacijom u zraku ubacivanje Marka Roga. Fantastičnu večer koju je zaokružio pogocima u 58. i 61. minuti.

” Stvarno sam presretan zbog hat-tricka, osjećaj je poseban! Lijepo je kad zabiješ jedan gol, a kad upišeš hat-trick to je stvarno nešto posebno. Prvi gol? Naravno da mi je najljepši u karijeri; pa tako nešto se i zabija samo jednom u životu. Eto, ja sam rano zabio pa možda zabijem još koji”, kazao je uz osmijeh.

Hodžić je veselje za trenera

Jednako oduševljen bio je i trener zagrebačke momčadi Zoran Mamić koji kaže:

“Jesam li vidio kada takav gol? Rijetko kada, stvarno rijetko i ovo je jedan od najspektakularnijih koje sam vidio. Drago mi je zbog njega. Kada smo ga uzeli iz Liverpoola smo vjerovali u njega, platili ozbiljan novac i drago mi je da pokazuje o kakvom se igraču radi, no to je tek početak. U svakom slučaju je veselje za trenera imati takvog igrača.”