Ibanez dogovorio trogodišnju suradnju s Crvenom zvezdom, danas ide u Beograd

Posljednji klub u kojem je igrao je mađarski Gyori

09.11.2014., stadion u Kranjcevicevoj, Zagreb - MAXtv 1. HNL, 15. kolo, NK Zagreb - GNK Dinamo. Ibanez. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
FOTO: PIXSELL

Bivši Dinamov lijevi bek Luis Ibanez potpisao je trogodišnji ugovor s Crvenom zvezdom, potvrdio je to njegov menadžer Darko Alegić za Mozzartsport. Iako je u subotu Zvezdin direktor Zvezdan Terzić izjavio da će klub umjesto Argentinca dovesti Milana Rodića, u noći na nedjelju je sve riješeno te je donesena odluka kojom je Ibanez postao četvrto pojačanje crveno-bijelih u ovom prijelaznom roku.

“Nismo se cjenkali. Luis je u četvrtak odlučio da hoće u Zvezdu. Samo smo dali odvjetniku da provjeri ugovor. Ipak, zvao nas je europski prvak. Danas krećemo za Beograd. U ponedjeljak nas čeka liječnički pregled i potpis ugovora. Dogovorena je trogodišnja suradnja – rekao je Alagić za Mozzartsport.

Ibanez je šest sezona proveo u Dinamu. Posljednji klub u kojem je igrao je mađarski Gyori. Argentinac će tako postati prvi igrač nakon Roberta Prosinečkog koji je igrao u Dinamu, a potom i za Zvezdu.