Ibrahimović ipak neće u Milan. Šveđanin namjerava s PSG-om odraditi ugovor do kraja

Ove je sezone u svim natjecanjima postigao 30 golova i osvojio je dva trofeja

Paris Saint-Germain's Swedish forward Zlatan Ibrahimovic gestures during the French L1 football match between Paris Saint-Germain and Guingamp on May 8, 2015 at the Parc des Princes stadium in Paris. AFP PHOTO /
FOTO: AFP/AFP

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović neće se vratiti u Milan nego će ostati u francuskom PSG-u. Odbacio je mogućnost odlaska s Parka prinčeva tijekom konferencije za novinare uoči kvalifikacijskog dvoboja za Europsko prvenstvo 2016. protiv Crne Gore.

Uživa u PSG-u

“Ovdje pripadam. Ugovor mi vrijedi još jednu godinu. Nema istine u tim pričama. Ja sam nogometaš PSG-a. Stvarno mislim da neću otići. Sve smo osvojili ove sezone. Nemam pojma odakle te priče o transferima dolaze. Pretpostavljam da je ljudima potrebna neka tema o kojoj bi pisali”, rekao je Ibrahimović. Na njegovu odluku očito nije utjecalo to što Milan sljedeće sezone neće igrati u Ligi prvaka.

“Liga prvaka mi nije toliko važna. Radije bih igrao za klub koji mi se sviđa i uživao. Trenutno igram za klub koji nastupa u Ligi prvaka i uživam u tome”, poručio je Ibrahimović. Šveđanin je ove sezone u svim natjecanjima postigao 30 golova, a pri tome je osvojio naslov prvaka i francuski Kup. Igrao je i u četvrfinalu Lige prvaka.