Ibrahimović izgrlio bivše suigrače i poručio im da će osvojiti Ligu prvaka

Od odlaska iz Barelone redovito je kritizirao vodstvo kluba i bivšeg trenera

Barcelona’s Argentinian forward Lionel Messi (L) and Paris Saint-Germain’s Swedish forward Zlatan Ibrahimovic (C) greet eachother past Barcelona’s Uruguayan forward Luis Suarez before the UEFA Champions League quarter-finals second leg football match FC Barcelona vs Paris Saint-Germain at the Camp Nou stadium in Barcelona on April 21, 2015. AFP PHOTO/ LLUIS GENE
FOTO: AFP

Povratak Zlatana Ibrahimovića na Camp Nou bio je zadnjih dana posebno pod povećalom pogotovo jer je poznato na kakav je način švedski napadač napustio klub. Od odlaska iz Barcelone Ibrahimović je redovito kritizirao vodstvo kluba i bivšeg trenera Pepa Guardiolu kojeg smatra glavnim krivcem za njegov beupsjeh u klubu.

Međutim, u utorak navečer Ibrahimović se srdačno pozdravio sa suigračima s kojima je dijelio svlačionicu, a uoči dvoboja posebno se izgrlio s Lionelom Messijem. Poslije utakmice u kojoj je njegov PSG ostao bez polufinala Lige prvaka Šveđanin je imao pomirljive izjave.

Ibrahimović se izgrlio s bivšim suigračima i poručio im da će osvojiti Ligu prvaka

– Biili su bolji od nas. Barcelona je najbolja momčad i vjerojatno će osvojiti Ligu prvaka – rekao je Ibrahimović nakon poraza na Camp Nou od 2:0.

Podsjetimo, Barcelona se s ukupnih 5:1 plasirala u polufinale Lige prvaka, a tko će im biti sljedeći protivnik saznat ćemo ovog petka.