Iz Dinama su upravo objavili da otvaraju tribinu Sjever-gore jer su rasprodane sve karte za Hajduk

Veliki interes navijača prislio je vodstvo kluba da promijeni odluku

FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Zbog velikog interesa navjiača Dinamo je odlučio otvoriti tribinu sjever gore. Na to su bili prisiljeni uraditi jer su rasprodane sve ulaznice koje su bile u prodaji. Prvotno su iz kluba poručili kako tribine sjever gore i zapad gore neće biti na raspolaganju jer se pripreme za ovakve utakmice rade najmanje dva tjedna ranije.

Navijači kupuju karte

Pritisak navijača

“GNK Dinamo pripreme za ovako velike utamice radi najmanje 2 tjedna unaprijed sa mnogim subjektima, poput policije i redarskih službi,te je par dana prije utakmice sve već spremno. Otvaranje bilo koje ekstra tribine iziskuje dodatne i velike tehničke i sigurnosne pripreme koje mi ne možemo raditi u zadnji tren i time dovesti u rizik sigurnost gledatelja”.

Ova odluka izazvala je kritike naivjača pa su dan poslije iz kluba poručili kako će osigurati dodatne kapacitete ako se rasprodaju sve karte što se upravo i dogodilo. To znači da će na stadionu biti više od 22 tisuće navijača koliko je prvotno bio planirani kapacitet.

[ULAZNICE] Dinamo otvara i sjever gore. Nakon što su rasprodani planirani kapaciteti stadiona za derbi GNK Dinamo – HNK…

Gepostet von GNK Dinamo Zagreb am Sonntag, 12. Juli 2015